Over ons

Ons doel is de liefde en enthousiasme voor deze prachtige stad aan onze klanten over te brengen. Wij geven je graag een rondleiding langs onze favoriete plekjes.


Praag zien door de ogen van een in Praag wonende Nederlander?

"Onze liefde en enthousiasme voor Praag willen wij graag met jou delen!"

Wij, Dennis en Joshua (twee Nederlanders), zijn ooit begonnen met het geven van fietstours in het mooie Praag. Wij zijn beide hier ooit als toerist gekomen en uiteindelijk met veel plezier in Praag gaan wonen.

Door de jaren heen kwamen wij erachter dat er onder Nederlandse en Belgische toeristen meer behoefte ontstond aan uitgebreidere tours en excursies. Een tour inclusief lunch of diner, een avond programma of een dagtrip naar de adembenemende plekken net buiten Praag. Niet zomaar een standaard stadstour of excursie, maar veel meer dan alleen snel de highlights.

Door onze jarenlange ervaring met Nederlandse en Belgische toeristen in Praag hebben wij een zeer goed beeld gekregen van wat een geslaagde stedentrip naar Praag voor jou inhoudt. Met onze stadstours geven je een kans om Praag te ontdekken en als een insider te beleven.

We hopen je snel eens te ontmoeten om deze mooie en bijzondere stad aan je te laten zien.

Graag tot ziens!
Dennis & Joshua

"De tour was heel interessant ook al waren we eerder in Praag geweest."
- Esther & Martijn
"Mijn Praag Tours is zeker een aanrader! Bedankt voor de fijne dag."
- Marcel de Leeuw
"Enthousiaste gids en heerlijk gegeten."
- Familie den Hartogh
Heb je een vraag over onze tours? Neem dan contact met ons op.