Kerst in Praag Tour

Kerst in Praag is magisch en sprookjesachtig! De stad is romantisch verlicht en vol middeleeuwse stalletjes, traditionele lekkernijen en gezelligheid.
Tijdens deze avondtour nemen we je mee door de romantische oude stad en naar twee schitterende kerstmarkten.


Duur 2,5 uur
Aanvang 17:00 uur
Inclusief 1 kerstborrel

Kerst in Praag is magisch en sprookjesachtig! De stad is romantisch verlicht en vol middeleeuwse stalletjes, traditionele lekkernijen en gezelligheid. Als het donker wordt, lijkt het oude stadsplein wel een sprookje, je gelooft je ogen niet!

We nemen je op deze speciale kersttour mee door het magische Praag en wanneer de schemer valt en de oude lantaarns aangaan komen mythes en legendes tot leven. Deze speciale december avondtour zit vol met geschiedenis en plezier, gemixt met anekdotes en spannende verhalen! De Kerst in Praag tour zal je meenemen naar de highlights van de oude stad, onder leiding van een enthousiaste en ervaren Nederlandse gids. De mysterieuze straatjes, oude kloosters en donkere pleinen van Praag zijn het decor deze tour. We bezoeken de astronomische klok, het oude stadsplein, de Joodse-wijk, Rudolfinum, de Karelsbrug, het Wenceslasplein en nog veel meer! Natuurlijk slaan we de gezellige en romantisch kerstmarkten niet over. En zullen een kerstborrel drinken op de mooiste kerstmarkt van Praag.

Deze speciale Kerst Tour wordt alleen in december gegeven!

  • Het oude stadsplein

  • Joodse wijk

  • Rudolfinum

  • Karelsbrug

  • Wenceslasplein

  • Bezoek 2 kerstmarkten

  • Inclusief 1 kerstborrel


€ 29 p.p.
"Mijn Praag Tours is zeker een aanrader! Bedankt voor de fijne dag."
- Marcel de Leeuw
"De tour was heel interessant ook al waren we eerder in Praag geweest."
- Esther & Martijn
"De rondleiding was grandioos en we hebben plezier gehad."
- Familie Timmers