Groepstours, vrijgezellenfeesten & schoolexcursies

Voor groepen en scholieren bieden wij speciale groepstours in en om Praag aan.


Vrijgezellenfeest & Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij twee speciale groepstours en vrijgezellenfeesten in Praag aan. Deze bestaan uit twee super leuke tours, die goed zijn afgestemd qua tijd en aantrekkelijke geprijst.

Fietstour & Bierproeverij

Deze fietstour & bierproeverij is perfect voor groepen en vrijgezellenfeesten! Tijdens deze rondleiding laten we je het mooiste van de oude stad Praag zien en sluiten af met een heerlijke bierproeverij. Pakketprijs 49 euro!

Meer informatie en het boeken van deze tour klik hier!

Fietstour & Wijnproeverij

Deze fietstour & wijnproeverij is perfect voor groepen en vrijgezellenfeesten! Tijdens deze rondleiding laten we je het mooiste van de oude stad Praag zien en sluiten af met een heerlijke wijnproeverij. Pakketprijs 49 euro!

Meer informatie en het boeken van deze tour klik hier!


Groepstours Theresienstadt en Kasteel Karlstein

Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij speciale groepstours in en om Praag aan. Deze bestaan uit 2 interessante dagtours, die goed zijn afgestemd qua tijd en met een zeer aantrekkelijke korting.

Theresienstadt en Wijnproeverij in hartje Praag

Behoefte om na te praten in een gezellig wijnlokaal, na het indrukwekkende Theresienstad? We vertrekken om 9:00 en zijn om 14:30 terug in Praag, aansluitend is de wijntour tot 16:30 uur.
- Normale prijs 83 euro per persoon, pakketprijs 77 euro!

Kasteel Karlstein en Wijnproeverij in hartje Praag

Op 40 kilometer buiten Praag ligt het schitterende Kasteel Karlstein midden in de natuur. We vertrekken om 9:30 en we zijn om 14.30 terug in Praag, waarna we verder gaan met de wijntour tot 16:30 uur.
- Normale prijs 74 euro per persoon, pakketprijs 68 euro!


Groepstours pakketaanbiedingen

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij speciale groepstours pakketaanbiedingen in Praag aan. Deze bestaan uit 3 interessante combinatie tours met een aantrekkelijke korting.

De verrukkelijke biertour en het Praagse nachtleven

Praag beter leren kennen onder het genot van een heerlijk biertje? We beginnen om 16:00 met de biertour tot 19:30, daarna even een korte break om eventueel op te frissen en een hapje te eten. Om vervolgens om 20:30 te starten met de NightlifeTour!
- Normale prijs 68 euro per persoon, pakketprijs 62 euro!

Kasteel Tour Avond en het Praagse nachtleven

De burcht in de avond bezoeken is mysterieus en bijzonder! Na deze ervaring gaan we heerlijk eten in een top restaurant om ons vervolgens op te maken voor het interessante Praagse nachtleven. We beginnen om 17:00 en we gaan heerlijk eten om 19:15, rond 21:15 gaan we richting het uitgaansgebied van Praag.
- Normale prijs 98,- euro per persoon, pakketprijs 89,- euro!

De Oude Stadstour en De Verrukkelijke biertour

Het ene moment waan je je in de 10 eeuw en het volgende moment loop je langs schitterende art-deco, barok en gotische stijlen. Afgewisseld met een biertje en een bezoek aan het biermuseum waar je je eigen bier gaat bottelen. De oude stadstour start om 10:00 uur tot 13:00 uur, na een break beginnen we om 16:00 met De Verrukkelijke biertour.
- Normale prijs 78 euro per persoon, pakketprijs 72 euro!


Groepstour & schoolexcursie Theresienstadt

Ook bieden wij voor groepen vanaf 20 personen een speciale excursie naar Theresienstadt aan. Deze groepstour is ook zeker aan te bevelen voor scholieren die op schoolexcursieof schoolreis zijn in Praag.

Een indrukwekkend bezoek aan concentratiekamp Theresienstadt. Inclusief vervoer per luxe touringcar, parkeergelden, entreegelden en een rondleiding. Onze Nederlandstalige gids gaat met deze tour mee als begeleider en gids. In Theresienstadt wordt de rondleiding gegeven door een Engelstalige gids. Deze groepstour kost 49 euro per persoon.


Meer informatie en boeken van groepstour

Voor meer informatie over Theresienstadt, Kasteel Karlstein of onze Groepstour pakketaanbiedingen; neemt u contact op via info@mijnpraagtours.nl

Het gekozen pakket kan natuurlijk ook verspreidt worden over verschillende dagen.

"Een meer dan geslaagde dag gehad in Praag!"
- Nicole
"De tour was heel interessant ook al waren we eerder in Praag geweest."
- Esther & Martijn
"Mijn Praag Tours is zeker een aanrader! Bedankt voor de fijne dag."
- Marcel de Leeuw
Heb je een vraag over onze tours? Neem dan contact met ons op.