Een fiets huren in Praag

Een fiets huren in Praag doe je voordelig, veilig en makkelijk bij Mijn Praag Tours. Een huurfiets is de ideale manier om zelf Praag te ontdekken.


Vanaf een halve dag
Wij zijn dagelijks open
Damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen

Praag zelf ontdekken op één van onze huurfietsen? Dat kan natuurlijk ook! Op deze manier de stad en de omgeving van Praag verkennen is een aanrader voor avontuurlijke fietsers! Maar een huurfiets is ook ideaal als jou transportmiddel tijdens je vakantie in Praag. Hiermee bespaar je geld uit omdat je geen gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer en taxi’s. Het geeft je veel vrijheid en is ook nog eens goed voor het milieu!

We verhuren dames- en herenfietsen. Natuurlijk hebben we ook passende fietsen voor kinderen van alle leeftijden. Zelfs hebben we een tag-on voor de allerjongste sportieve fietsers!

Bij ons huur je de ideale stadscruiser (met versnellingen) voor in de stad. Natuurlijk geven wij je tips voor de leukste routes door de stad. Je fiets staat klaar samen met een flesje water en een stadskaart.

Prijzen fietsverhuur

De onderstaande verhuurprijzen zijn per persoon. Wij rekenen geen borg voor onze fietsen. Betalen doe je gewoon op de dag dat je je fiets(en) komt huren. Wel zo makkelijk!

halve dag (na 13.00 uur) - € 13
Hele dag (zelfde dag terug) - € 19
24 uur - € 24
48 uur - € 40

  • Fietshelm

  • Kinderzitje wanneer nodig

  • Fietsslot

  • Gratis stadskaart

  • Gratis flesje water

  • En leuke tips


v.a. € 13
"De gidsen vertelden levendig en grappig."
- Pieter & Marielle
"De rondleiding was grandioos en we hebben plezier gehad."
- Familie Timmers
"De tour was heel interessant ook al waren we eerder in Praag geweest."
- Esther & Martijn