De Verrukkelijke Biertour (wintereditie)

Tsjechië en bier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens De Winterse Biertour ga je de Tsjechische biercultuur beleven.


Duur 3 uur
Aanvang 16:00 uur
Inclusief bezoek bierlokaal, een microbrouwerij & biermuseum.

Bestseller

Het Tsjechische bier is niet alleen uitzonderlijk lekker, maar ook bekend over de hele wereld. Tsjechië en bier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het zit echt verweven in de cultuur. Tijdens De Verrukkelijke Biertour ga je de Tsjechische biercultuur beleven. We nemen je eerst mee naar een bierlokaal en zullen daar een “tankova” biertje proeven. Vervolgens zullen we een microbrouwerij bezoeken en daar nog een heerlijke halve liter proberen, natuurlijk vertellen we je er graag alles over! Als afsluiter nemen we je nog mee naar het biermuseum, waar we naast het proeven van verschillende soorten bier in 13e eeuwse kelders, ook een stukje over de geschiedenis van het bier in Tsjechië leren tijdens een leuke rondleiding in het Nederlands. De Winterse Biertour kan natuurlijk niet ontbreken aan jouw bezoek aan de bierstad Praag!

* Deze speciale Verrukkelijke Biertour wintereditie wordt gegeven van september tot en met april en is alleen te boeken voor deze periode.

U kunt deze proeverij ook boeken als fietsttour.
Klik hier en kijk op FIETSTOUR & BIERPROEVERIJ.

  • Wandeling door de Oude stad

  • Bezoek Bierlokaal

  • Bezoek microbrouwerij

  • Biermuseum

  • Proeverij in Biermuseum

  • Historie over Tsjechisch bier

  • 6 Tsjechische biertjes inclusief!


€ 45 p.p.
"Mijn Praag Tours is zeker een aanrader! Bedankt voor de fijne dag."
- Marcel de Leeuw
"De tour was heel interessant ook al waren we eerder in Praag geweest."
- Esther & Martijn
"De rondleiding was grandioos en we hebben plezier gehad."
- Familie Timmers